O cheama Silvia si are 22 de ani. Are un telefon special cu numerele VIP-urilor clujene. Personaje care o viziteaza noaptea. Oamenii de afaceri adora sexul oral. Politica si sexul anal. Directorii de regii autonome sunt cuminti. Sex cu adversarii politici. Silvia este decisa sa isi publice jurnalul picant

O cheama Silvia si are 22 de ani. Este bruneta, cu un sarm aparte, dar nu rupta din soare. A terminat un liceu cu renume din Cluj-Napoca, iar acum este studenta la Universitatea Babes-Bolyai. Merge la cursuri, are restante, se distreaza in “Clujul de noapte”. Pana aici, imaginea unui student oarecare.

Numai ca Silvia stie multe, foarte multe, din secretele oamenilor de afaceri clujeni sau politicienilor clujeni. Stie ce gandesc acestia, stie ce fantezii au acestia. Nu, Silvia nu este “celebra si adevarata sora a Mamei Omida”. Ea stie secretele LOR pentru ca ei i le spun. In ceas de noapte. Intre asternuturi.

Sex cu latura umana

Silvia nu se considera o prostituata. Nici macar o dama de companie. Ci o persoana obisnuita. De fapt, nici nu ii pasa cum o considera “ceilalti”. Si asta, poate pentru ca “ceilalti” reprezinta un grup extrem de mic de persoane, exceptand clientii.

Totul a inceput acum trei ani, dupa Bacalaureat si este o poveste clasica: “EA” - putin sub influenta bauturilor alcoolice. “EL” - galant, manierat si cu bani. Apoi, o noapte furtunoasa. Dupa cateva zile, un telefon de la “EL”. I se prezinta un prieten.

Atata tot ca povestea Silviei se opreste aici in ceea ce priveste tiparul clasic: Silvia nu a abandonat scoala si nici nu a renuntat la o viata “normala”. Atata tot ca, acum, o parte din noptile ei sunt petrecute alaturi de o serie de potentati ai Clujului. “Mi-am facut o clientela aparte. Numai VIP-uri. Am chiar si un telefon cu un numar pe care doar ei il stiu.

E extrem de convenabil asa. Nu risti nimic pentru ca ei tin extrem de mult la discretie. Si, sincera sa fiu, imi si place. Si nu atat partea sexuala a intregii povesti, cat latura umana. Cunosti extrem de multi oameni si, mai ales, le afli o serie de secrete”, spune Silvia. “Exceptand clientii, cred ca o singura persoana mai stie ceea ce fac eu.

In ceea ce priveste banii, o parte ii cheltui, iar cealalta ii depun la banca. Nu epatez, pentru ca nu vreau sa ies in evidenta”, continua Silvia. Pana acum, am adunat aproape 30.000 de euro. Vreau sa-mi cumpar o casa, pe Valea Loirei, in Franta”, viseaza Silvia. In ceea ce priveste tarifele Silviei, acestea variaza intre 200 si 500 de euro.

Jurnalul, publicat

Pentru a-si indeplini visul, Silvia vrea sa dea lovitura. Ea are un jurnal in care isi noteaza detalii despre fiecare noapte: tarif, pozitii, numele clientului, ce stie despre el, ce au facut, ce au povestit... Silvia a ajuns deja la caiete intregi. Ei bine, tanara clujeana intentioneaza sa publice o carte care se bazeaza pe jurnalul ei.

“Inca nu am vorbit cu nici un editor, dar sunt sigura ca o asemenea carte ar starni interesul multor agentii. Daca nu aici, atunci in strainatate. Ar fi o lovitura pentru unii dintre clientii mei, dar asta e. Sunt constienta ca dupa acest material probabil ca imi vor pierde clientela, dar, oricum, ma saturasem deja de intreaga poveste”, spune Silvia.

O eventuala carte ar avea referiri clare la oameni de afaceri clujeni, politicieni clujeni, parlamentari de Cluj, directori de regii, personaje din viata publica a Clujului, artisti sau dedesubturi ale unor licitatii extrem de mediatizate din ultimii ani. Tanara clujeanca tine sa-i anunte pe clientii ei ca nu este interesata de vreun eventual santaj. “Vreau sa realizez ceva prin mine, in mod onest”.

Sex si afaceri

GAZETA nu a intrat in posesia jurnalului, dar nu este exclus ca, imediat dupa publicarea cartii, sa prezentam un serial cu extrase “picante” din cartea Silviei. Oricum, tanara clujeanca a fost de acord sa ne povesteasca cate ceva din Jurnal. Din nefericire - sau din fericire pentru unii - Silvia nu a dorit sa pomeneasca vreun nume, nici macar initiale.

“In primul rand, trebuie sa spun ca nu toti clientii mei vin pentru sex. Nu o data s-a intamplat ca pur si simplu ei sa vina pentru a avea o companie feminina careia sa i se destainuie. Pe umarul careia sa se planga. Bineinteles au fost cazuri in care ei s-au dezlantuit. Printre oamenii de afaceri sunt de obicei cele mai multe cazuri in care am doar o noapte de discutii.

Uneori chiar s-a intamplat ca eu sa vreau o noapte agitata, dar sa nu am cu cine. Despre oamenii de afaceri pot sa spun ca sunt cei mai de treaba: sunt tandri, pasionali si niciodata nu sar calul. Surprinzator, marea majoritate a oamenilor de afaceri adora sexul oral, dar sa il dea, nu sa il primeasca.

Cu un patron de restaurant, de exemplu, ma intalnesc aproape saptamanal de un an si cred ca pot numara pe degete de cate ori am facut sex. In rest imi spune ca doar eu il inteleg si il ascult si stam doar la povesti. In contrast cu acesta, cu un director de banca, schimb extrem de putine vorbe. Totul se rezuma la sex.

Cu altii am parte de ambele variante, astfel ca am ajuns sa stiu extrem de multe despre afacerile ce se pun la cale sau cum merge firma X sau Y. Cred ca as face o avere la bursa. Repet, oamenii de afaceri sunt cei mai de treaba”.

Bestiile politice

Nu acelasi lucru se poate spune despre politicieni. “Ei, politicienii, sunt extrem de duri. Isi varsa toata furia pe mine in pat. Uneori cred ca este vorba chiar de o refulare a “impotentei” lor politice. Sunt chiar cazuri in care unii clienti ma striga cu numele adversarilor lor politici si facem sex salbatic.

Adora sa domine, asa ca de obicei stau capra, sexul anal fiind la ordinea zilei. Unii, cum este exemplul unui politician care are multa treaba in Bucuresti (un parlamentar, probabil n.r.), sunt de-a dreptul perversi. Ii place sa ma imbrac in fetita si uneori chiar tine mortis sa o facem in trei cu inca o fata. Desi pare a fi bland si calm, este de fapt o bestie sexuala.

Aparentele inseala! Oricum, pot sa spun ca viata de la Bucuresti i-a schimbat pe unii. Daca inainte erau calmi si normali, dupa cateva luni au devenit salbatici”.

Algoritmul sexului

Directorii de regii autonome sau de companii nationale sunt o alta categorie. Silvia face o caracterizare a comportamentului lor in pat. “Lor le place sa se simta superiori. Sunt sefi si in pat si adora sa li se faca sex oral. In ceea ce priveste sexul propriu-zis, majoritatea sunt de moda veche, doar pozitia misionarului.

Dupa alegerile de acum doi ani, unii directori erau extrem de stresati din cauza unei eventuale schimbari a lor din functie. Nu puteau face nimic asa ca stateam nopti intregi ascultandu-i. Asa am aflat extrem de multe lucruri despre dedesubturile jocurilor politice si a celebrului algoritm politic”, spune Silvia. “Cu directorasi sau tinerei scapatati nu ma incurc.

Nu am incredere in ei. Ei au tot viitorul in fata, nu au ce pierde si nu am incredere in discretia lor”, continua Silvia.

In aceste conditii, publicarea unei carti cu extrase din “Jurnalul Silviei” ar fi o lovitura pentru multe din personajele publice ale Clujului.

PROSTITUTIE s.f. Fapta (infractionala) comisa de femeia care practica relatii sexuale cu diverse persoane pentru a-si procura mijloacele de existenta. Casa de prostitutie = bordel. Viata dusa de o prostituata. Fig. Injosire, degradare. - Din fr. prostitution. (Dictionarul Explicativ Al Limbii Romane)

Prostitutia - Codul Penal

ART. 328 - Fapta persoanei care isi procura mijloacele de existenta sau principalele mijloace de existenta practicand in acest scop raporturi sexuale cu diferite persoane se pedepseste cu inchisoare de la 3 luni la 3 ani.