La Terasa Arini din Sebes a fost organizata o parada a modei pentru copiii cu virste cuprinse intre doi si sapte ani, dar si una pentru viitoarele mamici, la care au participat zece tinere. Intreaga actiune a fost pregatita cu multa munca, acordindu-se o atentie deosebita detaliilor.

Organizatori au fost d-na Paraschiva Simion, Simona si Razvan Moldovan, patronii magazinului Robert by Simplis (magazinul care a pus la dispozitie tinutele prezentate pe podium) si Anca Simion. Trebuie sa o amintim insa si pe cea care a pus mult suflet in pregatirea coregrafiei si a copiilor, d-na Dahinten de la Gradinita Germana Eveline.

Moda, dulciuri sI distractie pentru cei mici

Pe podiumul construit intr-un cadru natural de exceptie, special pentru acest eveniment, micile vedete au prezentat cele mai noi tendinte in moda acestui sezon. Cu stingacia data de emotii sau nonsalanti, fiecare dintre ei au prezentat cite trei tinute diferite, concepute pentru a fi purtate in momente diferite ale zilei si cu prilejuri diferite.

Cele mai aplaudate au fost tinutele de gala, fetele au purtat rochii lungi de seara, iar baietii costume cu papion. Cei peste o suta de parinti, bunici sau invitati au izbucnit in aplauze, incintati si de atitudinea abordata de cei mici, care parca simteau ca o astfel de tinuta cere si atitudine maiestuoasa.

Si “viitoarele mamici” s-au bucurat de aprecierea si aplauzele celor prezenti, convinsi de gratia fetelor si de frumusetea tinutelor gindite pentru acea perioada speciala din viata unei femei.

La final, copiii au mai avut parte de o surpriza - organizatorii au pregatit pentru toti dulciuri si alte bunatati pentru toti cei prezenti. Manifestarea s-a incheiat insa abia citeva ore mai tirziu, parintii reusind cu greu sa-i desprinda pe cei mici de la locul de joaca amenajat cu multa fantezie la Terasa Arini. Intregul eveniment a fost intens mediatizat de Radio Star 90,1 FM.