Conducerea Mittal Steel Galati intentioneaza sa declanseze in urmatoarele zile disponizarea a aproximativ 1000 de siderurgisti. Totusi administratia combinatului si-a exprimat intentia de a angaja pana la sfarsitul anului 400 de muncitori unde exista un pronuntat deficit de personal.

Disponibilizarea angajatilor de pe platforma siderurgica, a fost adusa la cunostinta sindicalistilor FSS Metarom Galati de catre reprezentantii conducerii Combinatului, in timpul discutiilor purtate pentru semnarea Contractului Colectiv de Munca care va fi inregistrat luni la Directia de Munca Galati.

Administratia Combinatului i-au informat pe sindicalisti ca pana la sfarsitul anului vor fi disponibilizati aproximativ 1000 de siderurgisti. Sunt vizati in primul rand cei care au probleme de sanatate sau care sau a caror varsta este apropitata de pensionare.

Conducerea Mittal Steel Galati intentioneaza ca pana a sfarsitul anului 2007 sa angajeze circa 400 de persoane, mai cu seama acolo unde exista un pronuntat deficit de personal.