Reprezentantii Continental Hotels au facut publice cateva date despre viitorul hotel Continental Forum, care ia locul fostului Bulevard.

Fatadele actuale ale cladirii au fost decorate cu tencuieli decorative din praf de piatra, cu tamplarie din lemn si geamuri termopan, mentinand in totalitate arhitectura si volumetria exterioara a cladirii initiale. Prin lucrarile realizate s-au introdus elemente decorative care sa readuca fatada la stilul arhitectonic initial (neoclasic).

Continental Forum va avea patru stele, pentru cele 135 de camere dispuse pe trei nivele (30 de camere single, 60 de camere double, dintre care 14 camere executive, 34 de camere twin, dintre care 10 executive). La acestea se adauga sapte apartamente, plus trei camere care ofera dotarile necesare persoanelor cu dizabilitati si cu mobilitate redusa.

La un al patrulea nivel se afla apartamentul prezidential, care ofera o panorama superba asupra orasului vechi. Apartamentul este format din doua dormitoare cu paturi duble, o bucatarie, doua sali de baie si o camera cu doua birouri, living si dining”, se arata in revista editata de Continental Hotels, editia din luna august.

Bai cu pereti de sticla

In premiera pentru Romania, camerele au bai cu pereti din sticla, iar scarile sunt si ele concepute ca o combinatie originala de materiale, dintre care nu lipseste sticla. Scara principala este placata cu sticla, iar cea dintre etajele 3 si 4 este in intregime realizata

din sticla, model utilizat si in cazul hotelului inaugurat, Ramada.

Oaspetii au posibilitatea de-a alege camere pentru fumatori sau nefumatori si au la dispozitie room-service, curatatorie, curierat, business corner, servicii de secretariat si de informare turistica.

Conceput sa ofere toate dotarile necesare unui turism de business modern, hotelul este dotat cu sali de conferinta multifunctionale, care pot gazdui pana la 200 de persoane: Sala Paris (cu modulele Paris-Eiffel, Paris-Notre Dame si Paris-Montmartre), Sala New York (cu modulele Manhattan si Brooklyn) si Sala Tokyo.

Salile beneficiaza de echipamente specifice - videoproiector, ecran de proiectie, flipchart, sisteme de sonorizare si de traducere simultana, acces la TV, PC si DVD.

„Toate camerele au minibar, aer conditionat, internet de mare viteza, televiziune LCD”, Continental Hotels