Potrivit reprezentantilor Colegiului Medicilor Prahova, pentru fiecare asigurat evaluat, un medic primeste 160.000 de lei vechi, iar lunar pot fi verificate 180 de persoane. Aceasta inseamna ca, un medic de familie, poate sa castige in fiecare luna, nici mai mult nici mai putin decat... 28.800.000 de lei vechi.

Acestei sume i se adauga si banii proveniti din contractul incheiat cu Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate, pentru consultatiile periodice. Valoarea acestor sume este cuprinsa intre 15 si 20 de milioane de lei.. Prima etapa a programului de investigatii de laborator gratuite consta in chemarea la analize a persoanelor nascute intre 1 iulie si 30 septembrie

Banii vin dupa 10 august

„Medicii si-au prelungit programul de lucru cu cat a considerat fiecare. Banii pentru programul de sanatate vor fi incasati incepand cu data de 10 august”, ne-a declarat doctorul Simona Schnellbach, vicepresedintele Colegiului Medicilor Prahova.

28.800.000 de lei vechi. Atat primeste un medic de familie lunar pentru evaluarea asiguratilor. Acestei sume i se adauga alte 20 de milioane de lei din activitatea curenta.