Echipa clujeana a produs marea surpriza in runda precedenta eliminind formatia Gaz Metan Medias (Liga a II-a).

Conducerea gruparii albaiuliene nu ia in calcul un alt rezultat decit victoria in partida de astazi: “Mergem la victorie, nu vom abandona Cupa si speram sa ne calificam cit mai departe”, a afirmat Marian Sarmes, presedintele Consiliului de Administratie.

“Mergem sa cistigam, as dori ca jucatorii si echipa sa fie valida pentru meciul din campionat, de aceea vom menaja citiva jucatori din cei care simbata au fost titulari, dar indiferent cu cine vom juca, chiar si cu juniorii, as dori sa ne calificam mai departe”, a declarat antrenorul albaiulian, George Ciorceri, care si-a aniversat, ieri, ziua de nastere, el implinind 52 de ani.

Echipa probabila: Unchias - Cl. Oara, Toporan, Goia, Harceaga - Manea, Hodor, Goga, D. Tatar - V. Dabu, G. Grozav.

“Alb-negrii” vor fi arbitrati la centru de Kusztos Lazslo din Tg. Mures, ajutat de asistentii Szanto Lorant (Tg. Mures) si Fodor Josef (Od. Secuiesc). Rezerva: Rusu Claudiu (Cluj), Observator FRF: Dan Costin (Zalau)

n Iata si celelalte partide de astazi, cu incepere de la ora 16.30: Politehnica II Iasi - FCM Bacau; FCM II Bacau - Delta Tulcea; CSM Rimnicu Sarat - FC Sacele; FC Chitila - FC Brasov (ora 11.00); Dodu Bucuresti - PREFAB Modelu; Tricolorul Breaza - FCM Cimpina; FC Bals - Severnav Dr Tr Severin; Minerul Motru - Jiul Petrosani; Gloria CTP Arad - Muresul Deva; ACU Arad - FC Bihor Oradea; FC Baia

Mare - CS Ariesul Turda; Concordia Chiajna - FC Arges (5.09.2007 ora 16.30); CS Otopeni - Progresul Bucuresti (5.09.2007 ora 16.30).

Jocurile sint programate sa se desfasoare in sistem eliminatoriu, intr-o singura mansa, pe terenul echipelor organizatoare. In cazul in care dupa 90 de minute rezultatul este egal, se procedeaza la prelungiri si, dupa caz, la executarea loviturilor de departajare din punctul de pedeapsa.

Faza a VI-a, la care vor participa echipele din Liga I si cele calificate din faza a V-a, este programata sa aiba loc miercuri, 26 septembrie 2007.