Cu doar cateva runde inaintea finalul de sezon tensiunea este la ea acasa in curtea liderului din C3, CSM Ploiesti. Tocmai de aceea, directorul tehnic Valeriu Rachita a declarat, ieri, ca se gandeste serios ca la finele sezonului in curs sa renunte la proiectul pus la cale cu Ioan Nicolae si Marian Manea. „Ploiestiul nu este pregatit pentru a avea o echipa profesionista.

In iarna voi lua o decizie privind continuitatea mea la aceasta grupare pentru ca CSM a trait, pana acum, doar din bani privati. Consiliul Local al Municipiului Ploiesti nu ne-a ajutat cu nimic pana acum, din contra am avut piedici chiar si de la CSM. Nu s-a facut niciun pas concret pana acum in acest proiect care s-a vrut a fi un parteneriat public-privat” a spus Rachita.

Chiar astazi tehnicianul si conducerea clubului se vor intalni cu o serie de consilieri locali carora le vor aduce la cunostinta nemultumirile.

„Un conducator petrolist a vrut sa mute echipa din Ploiesti!”

Petrolul a plecat din Ploiesti pentru ca asa a vrut un conducator cu greutate al echipei, dar nu Liviu Luca” a spus, ieri, Vivi Rachita vis-a-vis de gruparea pregatita acum de Stefan Nanu. „Dupa evenimentele petrecute la Giurgiu, atunci cand galeria petrolista a distrus un sector de tribuna, conducatorii au decis, din acest motiv, ca este mai bine ca Petrolul sa plece din Ploiesti.

Aceasta este adevarata cauza pentru care echipa nu a mai dorit sa joace pe Ilie Oana. Nimeni nu a gonit-o din oras” a spus Rachita care ar fi avut, zilele trecute, o discutie cu Liviu Luca, un om „care a facut mult bine Petrolului dar care nu are, din pacate, timp sa se ocupe indeaproape de mersul echipei!” a continuat Rachita.

La randul lui, Marian Manea a spus ca „cei care conduc Petrolul vor sa deturneze starea de lucruri de la echipa prin tot felul de tertipuri. Chipurile treaba nu merge pentru ca echipa nu joaca pe Ilie Oana” a spus Manea. Nici nu le doresc sa joace aici (n.r. Ilie Oana) pentru ca vor avea o adversitate a publicului deosebita” a afirma presedintele lui CSM.

Becali nu stie de PNG Prahova!

Campania de strangere de semnaturi initiata de PNG Prahova pentru readucerea Petrolului pe Ilie Oana nu are girul lui Gigi Becali, sustine Vivi Rachita. „Am vorbit cu Gigi si el nu stie nimic de acest demers. Este doar vorba despre implicarea personala a presedintei la nivel judetean (Mariana Becheanu) care este ruda cu tatal unui jucator de la Petrolul II.

Respectivul fotbalist a fost propus, dealtfel, si in Ghencea, dar era clar ca nu avea valoarea necesara!” a spus Rachita. La randul ei, Mariana Becheanu a afirmat ca „in niciun caz Vivi Rachita nu a vorbit cu domnul Becali, ci cu varul acestuia, Virgil. Gigi Becali a fost informat despre demersul nostru de readucere a Petrolului pe Ilie Oana si avem sustinerea totala a dansului.

Cat priveste faptul ca as avea o ruda pe la Petrolul, poate imi spune Rachita despre cine este vorba ca eu nu am cunostinta de asa ceva!” a spus presedintele PNG Prahova, Mariana Becheanu.

Nicolae continua finantarea

Prezent si el la conferinta de presa de ieri, Marian Manea, presedintele Comitetului Director al lui CSM, a afirmat ca a avut o discutie cu omul de afaceri Ioan Nicolae privind actuala stare de lucruri de la echipa. ”Domnul Nicolae nici nu vrea sa auda de incetarea acestui proiect.

Dansul a suportat totul din punct de vedere financiar pana acum si ne va sprijini la fel de consistent si in continuare. CSM va merge inainte si cu sprijinul Consiliului Local si fara” a spus Manea.