Secretarul Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea (PSD), a declarat marti, la finalul sedintei Birourilor Permanente ale Parlamentului, ca in cadrul sedintei s-a respins introducerea pe ordinea de zi a discutiilor cu privire la Cabinetul Negoita si traseul acestuia prin Legislativ, informeaza NewsIn.

Potrivit lui Zgonea, liderul grupului parlamentar din Camera al PSD+PC, Viorel Hrebenciuc, a propus suplimentarea ordinii de zi cu doua puncte: comisia speciala de ancheta cu privire la desfasurarea scrutinului electoral din 22 noiembrie si 6 decembrie 2009, amanat pentru sedinta de luni a BP-urilor reunite, precum si audierea Guvernului Negoita.

  • "Birourile permanente, prin votul majoritatii, au respins introducerea acestui punct pe ordinea de zi, discutia cu privire la procedura prin care Parlamentul a fost sesizat cu privire la Guvernul Negoita a fost respinsa, ea va fi discutata banuiesc in Biroul Permanent reunit de luni, de la ora 14.00", a spus Zgonea.

Intrebat cine s-a opus, deputatul PSD a indicat "membrii PDL si UDMR" si a povestit si o parte din luarile de pozitie ale reprezentantilor celor doua formatiuni. "Daca as vrea sa va citez o fraza <>", a spus Zgonea, adaugand ca restul va fi aflat din stenograma. "Biroul Permanent a refuzat sa puna pe ordinea de zi acest punct", a conchis deputatul PSD.