Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, l-a vizitat, luni, la inchisoare pe Gigi Becali, caruia i-a facut cadou cateva icoane, 3 capodopere de Eugen Barbu (Groapa, Saptamana nebunilor si Principele), si niste oua incondeiate."Zeci de oameni m-au oprit si mi-au zis: domnul Vadim nu-l lasati pe domnul Becali in inchisoare pentru ca este nevinovat", a spus liderul PRM.

"I-am facut cadou cateva icoane, cele trei romane ale lui Eugen Barbu, doua volume scoase de Academia Romana, opera gazetareasca a lui Tudor Arghezi, cateva carti ale mele cu autograf, un almanah Romania Mare si oua incondeiate de Pasti", a spus Vadim.

"L-am trecut pe lista PRM la alegerile europarlamentare pentru ca in mod sigur va intra in Parlamentul European", a explicat C.V. Tudor.

Omul de afaceri si liderul Partidului Noua Generatie, Gigi Becali, va candida la alegerile europarlamentare din luna iunie pe listele PRM. Anuntul a fost facut de presedintele Partidului Romania Mare, Corneliu Vadim Tudor. "Mai tanarul meu confrate Gigi Becali a fost arestat in mod samavolnic. Eu mi-am indeplinit o datorie de onoare oferindu-i acest loc eligibil. Gigi Becali are un suflet curat, un suflet de aur. Cum sa fie inchis omul asta?", a afirmat Corneliu Vadim Tudor.

Becali a fost retinut de procurori, fiind acuzat, alaturi de alte cinci persoane - Catalin Otto Zmarandescu, Stefan Dediu, Nicolae Dumitrascu, Dumitru Beciu si Marius Petrinel Geavela - de trei fapte de lipsire de libertate in mod ilegal.

Acestia sunt acuzati ca, in noaptea de 26 spre 27 ianuarie, au prins si sechestrat trei barbati care ii furasera masina omului de afaceri Gigi Becali.