Dupa manelistul Adrian Copilu Minune, PSD a mai racolat un cantaret, de aceasta data din zona folclorului autohton. Cantaretul de muzica populara Alexandru Pugna figureaza pe lista PSD Bistrita-Nasaud, printre primele locuri eligibile pentru fotoliul de consilier judetean, transmite agentia NewsIn. In prezent canteretul de muzica populara este consilier local si potrivit presedintelui PSD Bistrita Nasaud “merita sa avanseze la judet”.

Tot pe lista pentru consilierii judeteni ai PSD la Bistrita Nasaud este trecut si Adrian Moldovan, fratele fotbalistului Viorel Moldovan.

Presedintele PSD Bistrita-Nasaud, Emil Radu Moldovan, a declarat in cadrul unei conferinte de presa, ca cei doi “sunt in prezent consilieri municipali si merita sa avanseze la judet, fiindca si-au facut treaba foarte bine in legislatura trecuta”.

Adrian Moldovan este presedinte la organizatia de tineret PSD Bistrita-Nasaud, iar Alexandru Pugna a condus comisia de cultura din cadrul Consiliului Local Bistrita.

In urma cu o saptamana, liderul PSD Ilfov, Gabriel Oprea, a anuntat ca manelistul Adrian Copilul Minune va candida din partea PSD pentru un post de consilier in localitatea Stefanesti (Ilfov).