Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a alergat, duminica, la un cros pe o distanta de sase kilometri, organizat in cadrul Maratonului International desfasurat in oras, si a trecut linia de sosire dupa circa 34 de minute, relateaza Mediafax.

Primarul Emil Boc a participat, duminica, la un cros organizat in cadrul Maratonului International de la Cluj-Napoca, el purtand pantaloni scurti, tricou si pantofi de sport si alergand alaturi de mai multi angajati ai Primariei.

Boc a alergat pe o distanta de sase kilometri, pornind de la Cluj Arena si parcurgand mai multe strazi din zona stadionului, si a trecut linia de sosire inregistrand un timp de 34 de minute si 30 de secunde.

"Ma bucur sa vad tineri si oameni in varsta care alearga, este cea mai ieftina si eficienta investitie in sanatate si o recomand tuturor. A fost cald, dar am parcurs fara probleme cei sase kilometri. Nu m-am antrenat inainte si am simtit la un moment dat o durere in picioare, dar pana la urma am trecut linia de sosire. Ii incurajez pe toti sa faca sport", a spus Boc.

El a premiat, in cadrul Maratonului International de la Cluj-Napoca, primul alergator clujean care a trecut linia de sosire la proba de maraton, Mircea Secara, care a obtinut locul al doilea, dupa kenyanul Bernard Talam.

Alergatorii care au luat startul, duminica, la cea de-a treia editie a Maratonului International Cluj-Napoca au tinut un moment de reculegere in memoria victimelor de la Boston, iar unii au purtat panglici negre de doliu in piept.

La Maratonul International de la Cluj-Napoca participa 2.500 de persoane din 16 tari.