Premierul Victor Ponta, copresedinte al USL, a declarat marti seara ca nu in cadrul sedintei USL de marti nu s-a discutat despre o posibila remaniere, desi presedintele PNL Crin Antonescu precizase inaintea intalnirii ca acesta ar putea fi unul dintre subiectele ce urmau a fi abordate. Premierul a adaugat ca doreste ca, pana la alegerile din 9 decembrie, sa existe in toate ministerele cat mai multa stabilitate, precizand ca nu are nimic sa-i reproseze ministrului Muncii, Mariana Campeanu, relateaza Agerpres.

"Nu s-a discutat nimic in cadrul USL (n.r. - despre o eventuala remaniere), pentru ca nu am de facut nicio alta propunere pana pe 9 decembrie. Prefer sa existe in toate ministerele cat mai multa stabilitate. De aceea, practic, la Ministrul Sanatatii conducerea de fapt este asigurata, prin delegarea pe care am dat-o, de catre dl Raed Arafat", a declarat Victor Ponta la finalul reuniunii USL care a avut loc la Palatul Parlamentului.

Intrebat daca are ceva de reprosat ministrului Muncii, Mariana Campeanu, premierul a negat.

"Nu! De ce? Va rog inca o data, cand dvs. nasteti niste zvonuri, nu ma puneti pe mine sa le explic. Dvs. le-ati nascut, dvs. trebuie sa le 'omorati'. Nu am vorbit niciodata de rocada, de schimbari. Demisia d-lui Cepoi a fost provocata de aceasta situatie cu sesizarea ANI si din acest motiv am preferat sa mergem pe varianta in care conducerea Ministerului Sanatatii pana pe 9 decembrie sa fie asigurata de catre dl. Arafat, este de acolo, nu mai fac foarte multe schimbari. In rest, faptul ca dvs. aveti foarte multe zvonuri pe care tot dvs. le infirmati, este destul de dificil sa particip la acest joc. O sa fie o multime de zvonuri. Eu, stiti foarte bine, cand am ceva sa va spun, spun direct, nu dau pe surse", a declarat premierul.