Deputatul PNL Mihai Voicu a anuntat marti ca a demisionat din functia de secretar al Camerei Deputatilor dupa ce a participat aproximativ cinci minute la sedinta Biroului permanent al acestui for legislativ in care se discuta situatia fostului ministru al administratiei, Victor Paul Dobre, transmite Agerpres.

"Participarea mea la sedinta a fost foarte scurta, de fapt nici nu am participat, pentru ca articolul 196 al 2 din Regulamentul Camerei Deputatilor prevede ca deputatii care sunt si membri ai Guvernului nu pot ocupa si functii in Biroul Permanent al Camerei. Pentru a respecta Regulamentul mi-am inaintat demisia din functia de secretar la Camerei inainte de inceperea sedintei si nici nu particip la sedinta", a declarat Mihai Voicu, la Palatul Parlamentului.

El a mai spus ca dorit ca totul sa fie "correct si regulamentar".

Mihai Voicu a mai spus ca Biroul Permanent va avea si fara el cvorumul necesar de lucru.

Un alt secretar al Camerei Deputatilor urmeaza sa fie desemnat odata cu inceputul sesiunii parlamentare de la 1 septembrie.

La inceputul lunii august Mihai Alexandru Voicu a fost desemnat de premierul Victor Ponta ministru delegat pentru Mediul de Afaceri.