Vicepresedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, a declarat luni, cu ocazia depunerii candidaturii sale la Primaria sectorului 5, ca Mircea Geoana ar trebui reprimit in partid, potrivit Agerpres.

"Mircea Geoana cred ca ar trebui reprimit in partid la fel ca si alti oameni pentru a fi alaturi de cei care au nevoie de ei. Cred ca PSD-ul are nevoie de toti romanii, nu am nimic impotriva nimanui, cred ca trebuie sa ne aducem contributia cu totii si orice plus valoare in PSD este binevenita", a spus Vanghelie.

El nu a vrut sa comenteze care ar fi sansele ca Mircea Geoana sa se intoarca in partid.

"Nu comentam astazi sansele, nesansele. Eu v-am spus un punct de vedere. Cred ca si dumneavoastra daca veniti in PSD este foarte bine, toti oamenii daca vin in PSD e cel mai bine, ca sa putem gandi pentru romani. De fapt PSD ce inseamna? O masa de oameni care gandeste pentru oameni, un partid de stanga", a spus Vanghelie.

La depunerea candidaturii, Vanghelie a spus ca va castiga cel de-al patrulea mandat de edil al sectorului 5 cu cel putin 75%.

Vanghelie a spus, dupa ce a iesit de la Biroul Electoral, ca are foarte mari emotii, desi la eveniment venisera cateva sute de sustinatori care au scandat "Vanghelie!" si "Vanghelie, primar!".

"Sunt emotionat, am emotii foarte mari. Doar nebunii n-au emotii si nu le e frica", a spus Vanghelie, potrivit Mediafax.