Senatorul Verestoy Attila a fost operat joi la gamba dreapta, interventia durand peste patru ore, transmite Agerpres. Potrivit purtatorului de cuvant al Spitalului de Urgenta Floreasca, Bogdan Oprita, a fost o interventie complexa pentru ca si fractura a fost una complexa.

"Au fost puse niste placi iar timp de trei luni nu va putea calca in picior, dar radiologic e bine si se spera intr-o recuperare functionala", a declarat Oprita.

Echipa care a efectuat interventia a fost condusa de conf. dr. Gheorghe Popescu.

Senatorul UDMR Verestoy Attila a fost implicat in urma cu o saptamana intr-un accident pe DN 1 (E 60), in localitatea clujeana Izvorul Crisului, dupa ce autoturismul pe care il conducea a patruns pe contrasens si s-a ciocnit cu un TIR. In urma accidentului, senatorul a fost dus la Unitatea de Primire a Urgentelor din Cluj-Napoca.

Senatorul a fost transportat apoi, cu un avion aflat la dispozitia SMURD, la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala, unde a fost asteptat de ministrul Sanatatii, Ladislau Ritli, si de subsecretarul de stat Raed Arafat.

Verestoy Attila fost preluat de o echipa de medici, care l-a evaluat, diagnosticul fiind de traumatism minor cranio-cerebral, fractura la piciorul drept si mana dreapta, iar vineri a fost supus unei interventii chirurgicale la mana.