Singura speranta a celor de la Partidul Democrat Liberal (PDL) de a reusi sa faca ceva la urmatoarele alegeri este ca Uniunea Social Liberala (USL) sa se destrame, a declarat, duminica, presedintele PSD, Victor Ponta, preluat de Agerpres. Social-democratul a facut aceste afirmatii in contextul aparitiei unor tensiuni intre PNL, PSD si PC, dupa ce conservatorii au facut presiuni pentru obtinerea mai multor candidaturi.

Victor Ponta Foto: Agerpres
  • Citeste aici si aici despre tensiunile din interiorul USL.

"Vreau sa va spun ca, orice s-ar intampla, noi doi, cei care suntem astazi aici (n.red. Victor Ponta si Crin Antonescu), echipele de conducere, o sa ramanem impreuna. Si nu o sa ramanem impreuna doar pana la alegeri, ca sa scapam de PDL si de Basescu. O sa ramanem impreuna si dupa aceea, cand avem foarte multa treaba de facut", a declarat presedintele PSD.

Ponta a declarat ca il va sustine pe Crin Antonescu sa devina presedinte, iar el se va pregati sa preia mandatul de prim-ministru.

Victor Ponta si Crin Antonescu au participat, duminica, la Suceava, la o sedinta cu birourile permanente judetene ale PSD si PNL.

Social-democratul a facut aceste afirmatii in contextul aparitiei unor tensiuni intre PNL, PSD si PC, dupa ce conservatorii au facut presiuni pentru obtinerea mai multor candidaturi, iar cativa politicieni importanti din Partidul Conservator, intre care se numara si Tudor Ciuhodaru, au parasit formatiunea si s-au inscris in UNPR.