Ambele tabere au depasit cu mult orice limita a bunului simt. PDL-ul se foloseste de Piata Universitatii si de mineriade iar PSD-ul de Timisoara si Ziua Nationala, scrie Dan Selaru, pe blogul lui.

Unde erai Geoana la Revolutie, unde erai Basescu la mineriada? Sau invers. Amandoi potentati ai regimului comunist. Nu va e rusine derbedeilor? Ca unul care am fost la ambele va spun ca nu meritati votul meu.

Nu pentru unul ca voi era sa mor la revolutie, omorat de un alt fraier ca mine, sau sa-mi rupa oasele minerii. Cum puteti sa folositi aceste simboluri? Cine va da dreptul sa le folositi?

Nu meritati sa va votez ba! Si am sa fiu in opozitie cu oricare dintre voi. Doi comunisti penibili, un derbedeu si o fantosa.

E Ziua Nationala. O sa va dati piosi si plini de sentimente. O sa bagati tuica si fasole cu ciolan, o sa va spuneti palavrele lipsite de orice adevar sperand ca macar unul dintre tertipurile voastre murdare sa va aduca voturi.

Ce dracu' vreti sa faceti cu tara asta? Asta asteptam de la voi.

Mai sunt in tara asta oameni care n-o sa-si calce in picioare libertatea pentru gargara voastra gaunoasa sau tuica voastra fiarta sau fasolea cu ciolan.

Nu va e rusine de mortii si schiloditii acelei epoci triste cand voi erati cu totii la putere. Vreti acum sa va aduca voturi? Timisoara pe care o "apara" PDL-ul cu mijloace comuniste nu are nicio legatura cu Revolutia, asa cum Geoana n-ar trebui sa spuna nimic despre Timisoara. Piata Universitatii si PSD sau PDL? Fariseilor!

La multi ani, Romania! Atata cat ai mai ramas.

PS Sa nu prind picior de postac pe blogul meu, indiferent de culoare. Sa nu indrazniti. Oricat de intelectuali va credeti. Fiecare comentariu de postac ma face sa nu-i votez idolul. Pana la alegeri am sa contabilizez comentariile fanaticilor, de ambele culori. O sa aleg candidatul cu cele mai putine comentarii.

Am un vot si n-am de gand sa nu-l folosesc. Dar o sa-l folosesc impotriva fanatismului. S-a dat liber la comentarii. Si n-am sa le moderez. Sa vad cata inteligenta aveti.

Comenteaza pe Romania Obiectiva.