In acest week-end am avut parte de nenumarate injurii intre cele doua partide care cu onor ne conduc.

Toata actiunea a avut loc la adunarile de tineret. Pai se ne mai miram de calitatea tinerilor politicieni cand cei batrani se gratuleaza ca la usa cortului? Viitorul este la fel ca prezentul, poate chiar mai sinistru.

A-l compara pe Boc cu Stefan cel Mare este la fel de penibil ca si comparatia cu Muc cel Mic. Broastele sar din gat si sunt numarati chilotii salvamarilor. Serviciile secrete au ajuns subiect de troc, ba-s la mine, ba-s la tine, de ce vrei ma sa-mi iei serviciul secret?

Nenumaratele minciuni populist-demagogice ale clasei politice, plus circul la care asistam neputinciosi, pervertesc sistemul de valori, interesul fata de procesul politic si cresc lehamitea fata de democratia noastra balcanica.

In batalia lor electorala, din frica de a pierde voturile ungurilor, pe nimeni din coalitia de guvernare nu intereseaza pretentiile de autonomie teritoriala din Tinutul Secuiesc.

Daca subiectul Comisarului European nu era inca subiect de scandal a fost pus pe tapet de Adrian Severin. Pai ce negociere in numele Romaniei sa se faca daca noi nu suntem in stare sa alegem un om?

Citeste restul materialului si comenteaza pe Romania obiectiva.