O casa din Beverly Hills a fost scoasa la vanzare pentru aproape 200 de milioane de dolari. Cumparatorul se va bucura de propria sa podgorie, cinema si spa, informeaza The Telegraph. In plus, acesta se va putea lauda cu o casa mai scumpa decat cea a lui Bill Gates sau a lui Donald Trump.

Cea mai scumpa casa din SUAFoto: Hotnews

Proprietatea din Beverly Hills, numita Palazzo di Amore (palatul dragostei), are o pivnita de vinuri care poate stoca 10000 de sticle, precum si o vie, propria sa cascada, o alee de bowling, un cinema cu 50 de locuri, un ring de dans si un spa turcesc.

Casa principala este mai mare de 35000 de metri patrati. In casa a fost instalat un lift, iar masa din sufragerie este suficient de mare incat poate gazdui pana la 250 de persoane.

Garajul poate acomoda 27 de masini si o parcare in care pot stationa 150 de masini.

O pasarela de sticla, care trece peste maslinii de 70 de ani, duce la complex, care are podele de calcar cu incrustatii de marmura si artar si plafoane pictate manual.

Printre vecini se numara Eric Schmidt, presedintele executiv al Google, si regizorul Ridley Scott, iar Hugh Hefner si conacul Playboy se afla in apropiere.

Pana in acest weekend proprietatea din California a fost inchiriata pentru suma de 475000 de dolari pe luna si a gazduit chiar si membri ai familiei regale saudite.

Casa este vanduta de miiardarul Jeff Greene, care spera sa obtina un profit generos, avand in vedere ca a cumparat-o cu 35 de milioane de dolari si a investit in proprietate, in ultimii opt ani, 25 de milioane de dolari.

Greene are 59 de ani si este un prieten apropiat al fostului boxer de categorie grea, Mike Tyson.

"Palazzo di Amore a fost o munca din dragoste pentru mine. Prin crearea unui palat pentru era moderna am setat cele mai inalte standarde de maiestrie si de arta la nivelul detaliilor", a explicat Greene.