Dmitri Pegov, seful sistemului de metrou din Moscova a semnat un ordin care obliga angajatii si sefii de departamente sa circule cu trenurile companiei "la fel ca pasagerii obisnuiti", transmite BBC.

Metroul din MoscovaFoto: Captura YouTube

"Ei ar trebui sa vada in persoana si sa inteleaga ce se intampla in departamentul pe care il supravegheaza, cum se desfasoara munca si ce ar trebui imbunatatit sau schimbat", a explicat Pegov.

"Merg la munca cu metroul, in fiecare zi cobor in statie si calatoresc pentru aproape 35 de minute si chiar trebuie sa schimb liniile", a adaugat acesta.

Cu toate acesta, seful metroului are un avantaj: poate calatori in fata cu soferul, dar spune ca prefera sa fie alaturi de "mase".

Reactiile la deciziai lui Pegov sunt amestecate.

"Nu este totul rau in Rusia", scrie un utilizator pe Twitter.

Dar, o alta persoana este sarcastica atunci cand se refera la serviciul prost din timpul orelor de varf: "Ar fi bine daca ar fi scris pe spatele lor ca ei sunt managerii. Atunci am putea sa ne exprimam recunostinta fata de promptitudinea lor din timpul orelor de varf"

Metroul din Moscova este unul dintre cele mai aglomerate din lume, cu 195 de statii care deservesc celor peste noua milioane de pasageri in timpul saptamanii. Un sondaj recent a aratat ca satisfactia pasagerilor cu privire la serviciile oferite este de 55%.