Asasinatele la comanda din Bulgaria se fac in schimbul a doar 2000 de leva, dezvaluie procurorul Boiko Naidenov, citat de site-ul Novinite.com.

Procurorul s-a referit la modalitatea de executie a asasinatelor de catre un grup cunoscut drept "Ucigasii".

Naidenov a afirmat, intr-un interviu difuzat de televiziunea nationala bulgara, BNT, ca dupa descoperirea modului in care se executau crimele, anchetatorii aduna probele care sa sustina acuzatiile in fata instantei.

Procurorul a explicat ca sistemul de comunicatii si planificare folosit de membrii grupului era foarte complex, iar asasinul platit nu stia niciodata cine a comandat crima si nici cel care comanda asasinatul nu stia cine l-a comis.

Grupul a fost implicat in mai multe asasinate la comanda, printre victime numarandu-se si Iuri Galev, presedintele clubului de fotbal Rilski Sportist si membru in Consiliul local al orasului Samokov. Naidenov a precizat ca Galev a fost ucis din cauza unor interese de afaceri, dar a refuzat sa ofere detalii suplimentare.

In cazul asasinatelor la comanda, plata se face de obicei in mai multe transe iar sumele variaza destul de mult, a mai precizat Naydenov.