Angajatii companiei American Airlines ce lucreaza la aeroportul John F. Kennedy din New York au pierdut o geanta apartinand agentilor israelieni care-l pazesc pe premierul Benjamin Netanyahu, au declarat oficiali citati de NBC. Geanta a fost ulterior descoperita in Los Angeles, insa din ea lipseau patru pistoale Glock de 9 mm.

Geanta ar fi trebuit sa se afle la bordul unui avion ce efectua un zbor intre New York si Washington DC, unde fusesera detasati mai multi agenti israelieni ce faceau parte din dispozitivul de securitate al premierului Netanyahu, aflat in vizita la Casa Alba.

Geanta a fiost gasita la Los Angeles, insa din ea lipseau patru pistoale Glock de 9 mm. Politia crede ca armele au fost furate.

Autoritatile din New York incearca in prezent sa afle daca armele au fost furate la New York sau dupa ce bagajul a ajuns la Los Angeles.

Oficialii au precizat pentru NBC ca regulile de securitate le cer pasagerilor care detin arme sa le puna in bagajele de cala. Geanta cu arme a agentilor israelieni a fost verificata de oficialii din Transportation Security Administration, care au permis ca armele sa fie trimise la Washington.