Vladimir Putin a plecat din nou in vacanta cu jurnalistii dupa el. Pentru a treia zi in mai putin de o saptamana, premierul rus a ales o destinatie de relaxare atent expusa aparatelor de fotografiat ale presei. De aceasta data, fostul lider de la Kremlin a plecat in regiunea Tuva, din Siberia, unde a facut rafting, scriu agentiile ruse de presa, citate de AFP.

Jurnalistii de la Moscova descriu cu lux de amanunt imbracamintea premierului rus, de la palaria verde asemanatoare celei purtate in 2007, in timpul concediului petrecut alaturi de principele Albert de Monaco, si pana la pantalonii lejeri de vara. Aflat mereu in atentia presei, Vladimir Putin s-a urcat intr-un copac, de unde a privit peisajul stancos si accidentat de la frontiera cu Mongolia.

Vezi fotografii cu premierul rus Vladimir Putin in Tuva aici.

Presa moscovita scrie ca primul-ministru si-a luat o zi libera pentru a profita de natura salbatica din Tuva, aceeasi regiune unde in urma cu doi ani liderul de la Kremlin l-a invitat pe principele Albert de Monaco. Nu a fost, insa, prima zi de vacanta pentru fostul presedinte si nici prima in care jurnalistii l-au surprins in ipostaze inedite.

Sambata, Vladimir Putin a fost fotografiat si filmat pe cand se pregatea sa atinga fundul celui mai adanc lac din lume, Baikal, la bordul unui submarin Mir-1. Vineri, in cursul unei deplasari in Extremul Orient rus, premierul a implantat un emitator radio pe spatele unei balene albe. Totul la vedere, intr-o campanie de imagine pe care presa rusa o sustine puternic.

Vladimir Putin a atins fundul lacului Baikal