Unul dintre liderii campaniei anti-UE din Marea Britanie, Nigel Farage, a postat pe contul sau de Twitter o fotografie in care apare "la cina cu The Donald", cea mai recenta intalnire intre presedintele american Donald Trump si un critic al premierului britanic Theresa May, scrie Reuters.

HotNews.roFoto: Hotnews

Farage, foarte vocal in campania pentru Brexit de dinaintrea referendumului din iunie, vrea sa isi cimentee legaturile cu Trump dupa ce a demisionat, anul trecut, din pozitia de presedinte al Partidului Independentei Marii Britanii (UKIP - anti-UE).

Farage s-a intalnit cu Trump in noiembrie si i-a oferit serviciile sale de ambasador al Marii Britanii in SUA, insa propunerea, formulata ulterior intr-o solicitare a lui Trump, a fost respinsa de guernul lui May.

Farage a postat pe Twitter, sub titlul "Cina cu The Donald", o fotografie in care apare zambind in directia aparatului foto, in timp ce Trump si alte 4 persoane stau la aceeasi masa. Fotografia a fost facuta la Hotelul International Trump, dupa cum indica postarea.​