In Parlamentul din Chisinau a avut loc o altercatie violenta, dupa ce deputatii din opozitie l-au acuzat pe prim-ministrul Vlad Filat ca ar efectua deplasari peste hotare din banii statului, in timpul orelor de serviciu, transmite Unimedia.

Deputatul comunist, Iurie Muntean, l-a lovit in plina figura pe deputatul PLDM, Alexandru Cimbriciuc, la finalul sedintei in plen a Legislativului.

In apararea liberal-democratului a sarit colegul sau de partid, Chiril Lucinschi. Imediat, in jurul celor doi deputati s-au adunat mai multi deputati din Alianta si din opozitie, incercand sa-i disperseze.

Deputat Valeriu Strelet a iesit la microfon pentru a da o replica comunistilor: :Ceva se intampla cu deputatii comunisti, fac declaratii in contexte absolut stupide, solicita lucruri care sunt evident trase de urechi. Orice deplasari de serviciu ale primului-ministru sunt in interesul tarii". Cat Strelet vorbea la microfon, Alexandru Cimbriciuc l-a impins pe Oleg Reidman, fapt ce a starnit furia lui Iurie Muntean. Au urmat imbranceli intre Cimbriciuc si Muntean, iar comunistul l-a lovit pe liberal-democrat.