Un sofer beat si complet gol a lovit 17 masini duminica, dupa ce a condus cu viteaza prin centrul Moscovei, transmite Reuters, citand televiziunea de stat. Politistii au reusit sa-l opreasca dupa o cursa desfasurata prin mai multe cartiere ale capitalei ruse.

"Cand politistii l-au obligat sa deschidsa usa, a devenit clar ca suspectul era complet dezbracat", a relatat postul public de televiziune, aratand masinile cu portierele indoite si parbrizele sparte. Cativa dintre soferii accidentati, cu mainile si fetele pline de sange, puteau fi vazuti in masinile lovite. Din fericire, nimeni nu a fost ranit serios.

Presa moscovita a scris ca barbatul, ce pare sa aiba in jur de 40 de ani, este locuitor al Moscovei. Ziarele au prezentat imagini ale soferului arestat, zambind pe bancheta din spate a unei masini de politie.

Postul public de televiziune a scris ca teste preliminare indica faptul ca soferul avea "un nivel neobisnuit de mare" de alcool in sange.

"Partea cea mai periculoasa a fost atunci cand soferul baut aproape a lovit un autobuz plin de elevi de scoala", a declarat purtatorul de cuvant al politiei, Gennadi Bogachev. Oficialul a adaugat ca patru din cele 17 masini lovite erau ale politiei.