Un american care a vrut sa jefuiasca o banca nu a reusit sa-si duca actiunea pana la capat din cauza ca functionarul de la ghiseu nu i-a inteles scrisul de pe biletul de amenintare, trasmite ABC News Blogs . Thomas Love a fost arestat de politisti la cateva minute dupa tentativa nereusita de jaf de la filala WSFS Bank din New Castle (Delaware).

Potrivit informatiilor, Love a intrat in sediul bancii si i-a inmanat functionarului un bilet, in care solicita bani. Angajatul WSFS Bank i-a returnat insa bucata de hartie, deoarece nu a reusit sa descifreze scrisul, spunandu-i acestuia sa rescrie biletul.

Love a luat hartia si a parasit banca fara niciun ban.

Dupa plecarea lui Love, angajatii bancii au discutat intre ei, ajungand la concluzia ca au asistat la o tentativa de jaf. Ei au chemat politia si au oferit ofiterilor detalii despre suspect.

Love a fost arestat dupa cetava minute pentru tentativa de jaf. Politistii au declarat ca barbatul nu era inarmat si nu a opus rezistenta in momentul in care a fost retinut. Biletul scris de suspect a fost gasit intr-o lada de gunoi din apropiere.

Un oficial al politiei locale a declarat glumind ca "a trebuit sa chemem un expert in hieroglife" pentru a descifra mesajul de pe bilet.

YahooNews scrie ca situatia seamana izbitor cu cea din filmul “Take the Money and Run”, regizat de Woody Allen. Personajul interpretat de Allen incearca sa jefuiasca o banca, insa functionarul nu-i intelege scrisul de pe bilet. Cei doi se contrazic pe marginea unei greseli de ortografie: Allen afirma ca a scris "gun" (n.red. arma), insa functiopnarul bancar insista ca pe bilet e scris "gub".

Vezi mai jos secventa cu tentativa de jaf din filmul lui Woody Allen (N.R. Multumim ampersand):