​Real Madrid a obținut calificarea în finala UEFA Champions League, după o dublă nebună cu Bayern Munchen (4-3 la general), iar tehnicianul „los blancos” și-a ales favoritul pentru câștigarea Balonului de Aur.

Vinicius JuniorFoto: Rubén de la Fuente Pérez/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

>> VIDEO Vinicius, fază virală în finalul meciului dintre Real și Bayern - Ce nu s-a văzut la TV

>> De la suporter la erou pe Santiago Bernabeu - Povestea lui Joselu, omul care a calificat-o pe Real Madrid în finala Champions League

Vinicius Junior, favoritul lui Ancelotti pentru câștigarea Balonului de Aur

Realul are parte de un sezon de vis după ce a reușit să câștige titlul în Spania.

Formația antrenată de Carlo Ancelotti a obținut calificarea în finala Ligii Campionilor, ce urmează să se dispute pe 1 iunie pe Wembley Stadium, iar tehnicianul italian și-a ales deja favoritul pentru câștigarea Balonului de Aur.

Cu 21 de goluri și 11 pase decisive în acest sezon în toate competițiile, Vinicius Junior este una dintre locomotivele lui Real Madrid în actuala stagiune.

Antrenorul campioanei Spaniei a vorbit după meci despre calificarea în ultimul act al competiției, unde așteaptă Borussia Dortmund, iar printre altele, Don Carlo a transmis și cine este favoritul său pentru câștigarea Balonului de Aur.

„Simt că Vinicius e aproape să câștige Balonul de Aur. Ce a făcut în acest sezon e special. Și-a arătat mereu clasa în momentele cheie.” - a declarat Carlo Ancelotti.

>> Expertul Marca în arbitraj explică de ce golul lui Bayern Munchen contra Realului a fost anulat incorect

>> Scandal după calificarea Realului în finala Champions League - Antrenorul lui Bayern despre arbitraj: „Un dezastru total”

>> VIDEO Momentul când Santiago Bernabeu a erupt - Decizia VAR a declanșat sărbătoarea