Chelsea are parte de un sezon foarte dificil și se zbate la jumătatea clasamentului din Premier League, dar trupa lui Graham Potter a obținut duminică o victorie importantă în fața celor de la Crystal Palace (1-0) și a anunțat transferul lui Mykhaylo Mudryk.

Mykhaylo MudrykFoto: Ben Stansall / AFP / Profimedia Images

Chelsea vs Crystal Palace 1-0

Unicul gol al partidei a fost înscris de Kai Havertz, în minutul 64.

Grație acestui succes, Chelsea a acumulat 28 de puncte și ocupă locul 10 în ierarhie, la egalitate cu Liverpool (de pe 2, dar „cormoranii” au un meci mai puțin disputat). De cealaltă parte, Crystal Palace se află pe 12, cu 22 de puncte.

La primul meci jucat pe stadionul Stamford Bridge după decesul lui Gianluca Vialli, clubul Chelsea a organizat un moment emoţionant, înaintea loviturii de începere.

Mai mulţi foşti jucători şi antrenori ai grupării londoneze s-au alăturat fotbaliştilor, la centrul terenului pentru a-i aduce un omagiu fostului mare jucător și antrenor italian. Au fost prezenţi, printre alţii, Carlo Cudicini, John Terry, Albert Ferrer, Mark Hughes, Graeme Le Saux, Jimmy Floyd Hasselbaink sau Jody Morris. Şi fanii au luat parte la eveniment, ei afişând două imense bannere cu chipul lui Vialli, scrie News.ro.

Mykhaylo Mudryk, noul jucător al echipei Chelsea Londra

Înaintea partidei de pe Stamford Bridge, gruparea londoneză a oficializat transferul lui Mykhaylo Mudryk, jucător pentru care i-a plătit lui Şahtior Doneţk suma de 95 de milioane de euro (clubul ucrainean mai poate primi alte 5 milioane de euro din bonusuri de performanță).

„Sunt atât de fericit pentru că am semnat cu Chelsea. Este un club uriaș, Premier League este un campionat fantastic, iar proiectul clubului este unul foarte intersant pentru acest punct al carierei mele. Sunt atât de emoționat să îmi cunosc colegii și abia aștept să lucrez cu Graham Potter” - Mykhaylo Mudryk.