Cei sapte bebelusi, victime ale incendiului produs luni la Maternitatea Giulesti din Bucuresti, au fost identificati, a declarat miercuri dimineata purtatoarea de cuvant a Spitalului Grigore Alexandrescu, Raluca Alexandru. Aceasta a adaugat ca "nu au aparut modificari in starea lor generala", iar nou-nascutii internati la Terapie Intensiva se afla sub ingrijire medico-chirurigicala sustinuta.

Alexandru a precizat ca doi dintre copi sunt intubati, avand arsuri pe 60-70% din suprafata corpului. Potrivit purtatorului de cuvant al Spitalului Grigore Alexandrescu, "pronosticul in cazul lor se mentine grav din cauza arsurilor".

De asemenea, pronosticul se mentine grav si in cazul celorlalti cinci nou-nascuti.

Alexandru a spus ca "se va comunica si parintilor fiecarui caz in parte". De altfel, parintii copiilor vor putea incepe sa-i viziteze incepand de miercuri, de la ora 15.

O explozie a avut loc, luni dupa-amiaza, in sectia de Terapie Intensiva a Maternitatii Giulesti. Patru bebelusi au murit iar "alti 7 copii sunt in stare grava. Din maternitate au fost evacuate 113 persoane, respectiv 53 de copii şi 60 de femei.