Este aproape imposibil sa ti-o imaginezi pe aceasta fetita imbracata in roz, care pare chiar mai mica de 11 ani, in oribila poveste care a adus-o din satul ei din Romania tocmai la Spitalul King's College din Londra, scriu jurnalistii de la Daily Mail despre Florina, micuta care a facut intrerupere de sarcina la Londra in urma cu o mai bine de o saptamana. Florina si mama ei, Lacramioara, au acceptat sa stea de vorba cu jurnalistii britanici si, mai mult de atat, s-au lasat in premiera fotografiate de ziaristi, inainte de a se intoarce astazi in tara.

Mama fetitei, Lacramioara, in varsta de 26 de ani, le-a povestit jurnalistilor britanici cat de socata a fost cand a aflat ca fiica ei de 11 ani este insarcinata: "Socul a fost atat de puternic incat abia mai puteam sa ma tin pe picioare. Am reusit sa ajung, clatinandu-ma, la o banca din fata cabinetului medical si m-am asezat. Cand m-am dezmeticit, am intrebat-o cum s-a intâmplat. Sa afli ca propriul copil a fost violat de fratele tau e ceva de nedescris", a afirmat Lacramioara, care a adaugat ca a stiut imediat ca vrea ca fata ei sa faca intrerupere de sarcina: "Cum ar fi putut ea sa aiba acest copil, in aceste circumstante?"

Lacramioara se teme acum de intoarcerea acasa si planuieste sa se mute din satul nemtean in care locuieste in prezent. Ea crede ca fetita ei, deja traumatizata de experienta prin care a trecut, ar putea sa nu mai aiba o viata normala printre consatenii care, spune ea, deja ii trateaza familia cu rautate.

Mama Florinei este ingrijorata de felul in care va fi tratat copilul ei si da vina pe reprezentantii Ministerului roman al Sanatatii, care au dezvaluit presei numele fetitei.

Dupa ce a stat o saptamana in vacanta la Londra, dupa operatia de intrerupere de sarcina la care a fost supusa, Florina se va intoarce astazi acasa, impreuna cu mama ei.

Intre timp, unchiul fetei, acuzat ca ar fi violat-o, a fost arestat, insa sustine ca este nevinovat.