Cățelușa Ogepa iese la pensie după 11 de activitate la Inspectoratul de Jandarmi Județean Bacău. Patrupedul a participat la numeroase misiuni, fiind chiar în fruntea blocului de defilare de Ziua Națională sau de Ziua Jandarmeriei.

OgepaFoto: Jandarmeria Romana

Jandarmeria Română a publicat un mesaj pe Facebook prin care încearcă să îi găsească un cămin iubitor cățelușei Ogepa, chiar acum, în prag de sărbători.

Vreme de 11 ani, casa ei a fost la Inspectoratul de Jandarmi Județean Bacău, iar de-a lungul carierei ei militare, Ogepa a avut trei conductori care i-au oferit lecții de dresaj și alături de care și-a desfășurat activitatea.

Cățelușa a participat la numeroase misiuni, fiind chiar în fruntea blocului de defilare de Ziua Națională sau de Ziua Jandarmeriei.

Jandarmeria Română spune că Ogepa este jucăușă, răspunde comenzilor, dar din cauza vârstei ei, cățelușa nu mai îndeplinește condițiile necesare pentru a putea participa la misiuni.

Cine vrea să o ia pe Ogepa în famile, poate contacta Jandarmeria Bacău, de luni până vineri, în intervalul orar 08.00-16.00, la numărul de telefon 0234.543.131 sau poate scrie pe adresa de e-mail relatiipublice@jandarmeriabacau.ro