Victor Ponta a scris peFacebookca Liviu Dragnea minte cu nerusinare cand a spus “am inteles ce misiune a avut domnul Ponta: sa ridice mana ca sa poata sa fie chemat sa spuna niste lucruri”. Potrivit fostului premier, el a fost chestionat ca martor si nu denuntator in dosarul Tel Drum si ca nu a depus niciodata un denunt penal impotriva lui Dragnea.

Victor Ponta in studioul HotNews.roFoto: Hotnews

“Liviu Dragnea minte cu nerusinare - la fel si slugile lui din politica sau din presa platite cu bani publici. Dosarul in care am fost audiat are numar de inregistrare din 2014!!! Este clar - 2014!?!?!?

Am fost chestionat in calitate de martor ( nu denuntator) despre modul in care am semnat eu o Hotarare de Guvern din 2013! Afacerile lui Dragnea cu Teldrum sunt problema lui si nu a mea sau a lui Grindeanu!

Nu am depus niciodata un denunt penal contra lui Dragnea sau a oricui altcuiva din PSD! Niciodata!

Daca Dragnea a comis fapte penale cu TELDRUM sa raspunda pentru ele / faptul ca da vina in mod mincinos pe altii arata doar cat este de speriat si cat de vinovat se stie!

Liviu - minciuna si hotia au (pana la urma) picioare scurte! Si protectia pe care ai avut-o pana acum de la "Sistem" nu o sa tina la nesfarsit!”, a scris Victor Ponta pe facebook.

Liviu Dragnea a declarat marti la Romania TV ca ”Orice denuntator face o mare greseala: uita ca declaratiile raman", in contextul unei discutii despre audierea lui Victor Ponta la DNA in dosarul transferarii lacului Belina de la Apele Romane la Consiliul Judetean Teleorman.