Pe autostrada A1 se circula, luni dimineata, pe o singura banda atat la kilometrul 14, cat si la kilometrul 54 din cauza unor accidente in lant.

De la km 22 pana la km 14 se circula bara la bara pe sensul spre Bucuresti. Drumul este foarte alunecos din cauza unei ploi neobisnuite care a cazut in jurul orei patru si s-a transformat in polei pe carosabil. Soseaua este la fel de alunecoasa precum un patinoar.

Realitatea Tv transmite ca la km 14 accidentul in lant a avut loc dupa ce un tir a derapat si s-a pus transversal pe sensul de mers. Ulterior mai autoturisme s-au ciocnit de autotren si intre ele. Au fost implicate 42 de autoturisme si doua tiruri, dar nu sunt victime.

Politia anunta ca constatarea accidentelor se face la fata locului astfel incat soferii sa nu mai fie nevoiti sa mearga in oras. Dupa primele constatari politia a descoperit insa ca foarte multe masini nu aveau asigurare obligatorie valabila. Amenda este intre o mie si doua mii de lei noi. In plus se ridica si certificatul de inmatriculare. Astfel soferii risca sa ramana si cu masinile accidentate si fara bani.

Si la km 54 a avut loc tot un accident in lant in care au fost implicate 21 de autoturisme.

Tot pe A1 au mai fost si alte accidente izolate din cauza poleiului. Doua autoturisme au iesit in decor.

Si circulatia pe autostrada A2, pe sensul spre Bucuresti, este afectata din cauza unui accident in lant care a avut loc la km 30, din cauza cetii si a poleiului.

Sunt implicate opt masini, dintre care patru au iesit de pe carosabil. Este si un tir rasturnat. O persoana a fost ranita si transportata la spital.

Drumul nu este blocat dar se circula cu cel mult 20 de km pe ora.