Valorile termice vor fi mai ridicate sambata decat cele normale pentru aceasta perioada a anului, indeosebi in sudul si sud-estul teritoriului, desi valorile termice vor fi in scadere fata de ziua precedenta in cea mai mare parte a tarii. Cerul va prezenta innorari temporare si va ploua slab, ziua local in zona de munte, Transilvania, Maramures, Dobrogea si nordul Moldovei si cu totul izolat in rest, iar noaptea pe arii restranse indeosebi in regiunile vestice si estice, potrivit Administratiei Nationale a Meteorologiei, citata de Mediafax.

La munte, precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari trecatoare pe litoral.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 4 si 14 grade, usor mai ridicate in sud-est, iar cele minime vor fi cuprinse intre -2 si 8 grade. Dimineata si noaptea, in zonele joase vor fi conditii de ceata.

Duminica vremea,va continua sa se raceasca in toata tara. Cerul va prezenta innorari si pe arii relativ extinse va ploua, mai ales in regiunile sudice si estice, indeosebi in a doua parte a zilei si noaptea. Izolat cantitatile de apa pot fi mai insemnate.

In zona de munte, cu precadere a Carpatilor Orientali, precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare, indeosebi in a doua parte a intervalului. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe crestele montane, precum si in sudul si sud-estul tarii.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 2 si 12 grade, iar cele minime intre -1 si 10 grade.

La Bucuresti, sambata, cerul va fi variabil, cu innorari trecatoare, iar vantul va sufla slab pana la moderat.

Temperatura aerului, in scadere usoara fata de ziua precedenta, va avea o maxima ce se va situa in jurul valorii de 14 grade, iar minima va fi de 3-4 grade. Dimineata si noaptea vor fi conditii de ceata.