Sambata, vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil, cu unele innorari noaptea in regiunile estice, unde izolat vor fi conditii de ploaie slaba sau de burnita. In zonele joase dimineata si noaptea se va semnala ceata, posibil persistenta pe arii restranse la campie. Vantul va sufla slab pana la moderat, informeaza Mediafax. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 5 si 15 grade, mai coborate in zonele cu ceata persistenta, iar cele minime intre -3 si 7 grade, mai coborate in depresiuni, dar si usor mai ridicate pe litoral.

La Bucuresti, cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 9 ... 10 grade, iar cea minima de 1 ... 3 grade. Dimineata si noaptea, vor fi conditii de ceata.

La munte, vremea se va mentine predominant frumoasa. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura aerului va continua sa creasca usor. Pe vai si in depresuni dimineata si noaptea se va semnala ceata.

Duminica, in tara, vremea se va mentine in general frumoasa. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in estul si sudul tarii, unde mai ales spre seara si in cursul noptii, izolat, va ploua slab. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 5 si 15 grade, iar cele minime intre -3 si 7 grade, mai coborate in depresiuni, dar si usor mai ridicate pe litoral. In depresiuni si la campie dimineata si noaptea va fi ceata, asociata cu totul izolat cu burnita.

La munte, vremea se va mentine predominant frumoasa. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura aerului va avea valori comparabile cu cele din ziua precedenta. Pe vai si in depresiuni dimineata si noaptea se va semnala ceata, asociata cu totul izolat cu burnita.