Miercuri, vremea se va raci in toate regiunile, astfel ca temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 6 si 15 grade, iar cele minime intre -3 si 7 grade, usor mai coborate in depresiuni. Cerul va fi variabil, cu innorari ziua in sud si in sud-est, iar noaptea in vest, centru si nord, zone unde izolat va ploua slab, informeaza Agentia Nationala de Meteorologie, citata de Mediafax. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari mai ales la munte.

La Bucuresti, vremea se va raci. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in timpul zilei, dar conditiile de ploaie vor fi reduse. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 13 grade, iar cea minima va fi de 1...3 grade.

Joi, vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in nordul tarii si la munte, insa doar izolat in nordul Carpatilor Orientali vor fi conditii de precipitatii slabe, mixte. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 7 si 16 grade, iar cele minime intre -5 si 6 grade. Noaptea, in zonele joase vor fi conditii de ceata.