Marti, vremea va fi in general frumoasa in tara, dar rece dimineata si noaptea. Cerul va fi variabil chiar senin, iar vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari la munte, informeaza Mediafax. Temperaturile maxime se vor situa intre 12 si 20 de grade, iar cele minime de la -3 grade in zonele depresionare, pana la 14 grade pe litoral. Spre dimineata, local in centru si izolat in rest se va depune bruma.

In Bucuresti, vremea va fi in general frumoasa, dar rece dimineata si noaptea. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 18-19 grade, iar cea minima de 6-7 grade, mai scazuta in zona periferica, pana la 4 grade.

Miercuri, vremea se va mentine in general frumoasa, dar rece dimineata si noaptea. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in a doua parte a intervalului in regiunile vestice, unde cu totul izolat vor fi posibile ploi slabe. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari la munte.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 13 si 23 de grade, iar cele minime se vor situa intre -3 grade in zonele depresionare si 13 grade pe litoral. Spre dimineata, local in depresiuni si izolat in rest se va depune bruma.