Circulatia rutiera este in continuare ingreunata din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, efective sporite ale Inspectoratului de Politie al Judetului Ilfov actionand pe toate drumurile nationale, judetene si comunale pentru fluidizarea circulatiei, deszapezirea si deblocarea drumurilor.

DN2 (Bucuresti-Urziceni) - intre localitatile Sindrilita si Afumati, DN 3 (Bucuresti-Calarasi) - pe raza localitatii Islaz, DN4 (Bucuresti-Oltenita) - pe raza orasului Popesti-Leordeni raman in continuare blocate pentru deszapezire.

Pe DN 1 si pe DN 1A, traficul a fost reluat de joi seara, dar se desfasoara in conditii de iarna, potrivit unui comunicat citat de Agerpres.

Pe centura Bucurestiului, pe raza orasului Chitila, traficul a fost reluat pe un singur sens de mers, respectiv A1- DN 7.

In ceea ce priveste drumurile judetene, pe DJ 401 traficul a fost deblocat intre localitatile Berceni si Vidra, precizeaza sursa citata.

Ramane in continuare blocata centura Bucurestiului pe raza localitatilor Afumati; Pantelimon; intre localitatile Berceni - Jilava- Magurele - Bragadiru; intre Popesti-Leordeni si Glina, precum si pe sectorul de drum A1-Domnesti, unde se actioneaza cu utilaje de deszapezire. Si Drumurile Judetene 200B (pe tronsonul Dimieni-Balotesti), 200 (Stefanestii de Jos - Dascalu), 100 (Otopeni, Tunari, Afumati), precum si Drumul Comunal 27 (Moara Domneasca-Ganeasa) sunt blocate in continuare din cauza carosabilului acoperit cu zapada.

Inspectoratul de Politie al Judetului Ilfov recomanda conducatorilor de vehicule sa nu plece la drum, deoarece viscolul si vizibilitatea redusa ii pot pune in pericol.