Barbatul pe numele caruia exista mai multe mandate de executare a pedepsei si care a fost urmarit, miercuri seara, pe DN 1, de politisti care au folosit armamentul din dotare, a fost prins, vineri, in orasul Otopeni, relateaza Agerpres.

Potrivit unui comunicat de presa al Inspectoratului de Politie Judetean Prahova, barbatul de 43 de ani care era dat in urmarire generala de la inceputul anului a fost depistat si prins intr-un cartier rezidential din orasul Otopeni.

Pe numele acestuia erau emise trei mandate de executare a pedepsei cu inchisoarea de doi, trei si opt ani, pentru inselaciune, furt si fals privind identitatea si uzurpare de calitati oficiale.

Barbatul a evitat, miercuri seara, un filtru instituit de politistii prahoveni, pentru prinderea lui pe DN 1, in comuna prahoveana Barcanesti. Urmaritul se deplasa cu un autoturism spre Ploiesti, iar, cand a observat politistii, a virat brusc si a schimbat directia de deplasare.

Politistii au executat mai multe focuri de avertisment in aer, iar ulterior in directia autoturismului condus de acesta, insa barbatul si-a continuat deplasarea, reusind sa fuga, masina sa fiind gasita joi, in localitatea Puchenii Mari.