Muzeul National al Satului "Dimitrie Gusti" va gazdui, in perioada 21 - 23 octombrie, Targul de Sfantul Dumitru, ocazionat de sosirea toamnei si a Sfintei Sarbatori de Sfantul Dumitru.

La sfarsit de saptamana, organizatorii le propun vizitatorilor iubitori de traditii un program plin de veselie, incarcat de momente pentru suflet. Ansambluri folclorice, tarafuri si solisti de muzica populara romaneasca si a etniilor conlocuitoare, muzica de fanfara, muzica religioasa onoruri militare ... in echipament de epoca, teatru, expozitie de arta plastica, parada costumelor de inspiratie populara sunt tot atatea motive pentru a fi, timp de trei zile, oaspetii Muzeului Satului, scrie Agerpres.

Nu vor lipsi produsele din gastronomie traditionala - cozonaci, placinte, produse din carne, branzeturi, turta dulce, produsele bio - miere, fructe si legume, zacusca, dulceturi, care vor face deliciul celor trei zile de targ iar mesteri populari veniti din toate zonele tarii vor fi prezenti la targ cu obiecte care pot constitui un frumos cadou pentru cei dragi.