Primarul Sectorului 5 din Bucuresti, Marian Vanghelie (PSD), a fost audiat marti dimineata de procurorii anticoruptie, transmit televiziunile de stiri. Vanghelie a declarat ca a fost chemat in calitate de martor intr-un dosar care vizeaza activitatea Primariei pe care o conduce: "Mi-au pus intrebari normale, legate de activitatea Primariei".

Vanghelie a spus ca "nu am fost audiat in legatura cu economatele" si ca a fost chemat in calitate de martor: "Nu m-a reclamat nimeni pe mine".

Primarul Sectorului 5 nu a precizat in ce dosar a fost audiat de procurorii anticoruptie, spunand doar ca "e unul dintre multele dosare care exista in Romania. Stiti cate dosare sunt? Rafturi intregi (...) Proceduri, cum se intampla, ce se intampla, lucruri care sunt firesti".

Rugat sa mentioneze cateva dintre intrebarile puse de procurori, Vanghelie a spus, citat de Agerpres: "Inteleg mai greu si ma duc acum acasa, stau linistit, imi fac un remember si imi dau seama ce am inteles, ce nu am inteles, vreti sa mai gresesc si sa zic iar Almanahe, dupa aia iar dati titluri, asa ca trebuie sa fiu atent. Despre ce dosar e vorba? Intr-unul din dosarele care sunt in Romania, stiti cate sunt aici. (...) E normal, nu e mana nimanui, totul e normal in Romania, nu va creati probleme. (...) Nu am de unde sa stiu eu exact cine este cercetat, cum e cercetat, eu nu am pus intrebari, a fost o chestie normala, am fost intrebat, am raspuns".