Stagiunea 2008-2009 a Teatrului Bulandra debuteaza la sfarsitul acestei saptamani, la Sala Izvor, cu doua reprezentatii ale spectacolului "Moartea unui comis voiajor" de Arthur Miller, regia Felix Alexa si o reprezentatie a spectacolului "Cafeneaua"de Sam Bobrick si Ron Clark, in regia lui Horatiu Malaele.

Spectacolul "Moartea unui comis voiajor" a carui premiera a avut loc in luna martie a acestui an ii are in rolurile principale pe Victor Rebengiuc (Willy Loman ) si Mariana Mihut (Linda Loman). Regizorul Felix Alexa semneaza si ilustratia muzicala a spectacolului in timp ce costumele sunt creatia Doinei Levintza. Spectacolul va fi prezentat joi 18 si vineri 19 septembrie, de la orele 19:00.

Reprezentatia cu piesa "Cafeneaua", de Sam Bobrik & Ron Clark, in regia lui Horatiu Malaiele, a avut premiera in ianuarie 1997 si este cel mai longeviv spectacol din repetoriul curent al Teatrului Bulandra. Spectacolul are in distributie pe Dana Dogaru, Emilia Popescu si Horatiu Malaiele si va fi prezentat duminica, 21 septembrie, orele 19:00.