Miercuri, 12 martie, la ora 19.00, in libraria Humanitas de la Cismigiu va avea loc o intalnire cu Octavian Pantis, managing director TMI, Mihai Ghyka, mosier si fost director comercial pe segmentul consumer in cadrul Vodafone si Cosmin Alexandru, consultant in procese de transformare organizationala si leadership prin comunicare.

Cum muncim? la libraria Humanitas de la CismigiuFoto: Humanitas

Cum gestionam orele petrecute la birou, pentru a face loc in vietile noastre ocupate timpului liber si timpului petrecut cu familia? Cum ne stabilim si cum ne ordonam prioritatile in timpul muncii? Care sunt micile schimbari care ne fac mai eficienti? Cat de multa flexibilitate se poate strecura in ritmul vietii noastre? Pe scurt, cum muncim? Despre bune practici inainte si dupa criza, cu trei invitati cu o experienta indelungata in consultanta pentru corporatii si organizatii.

Prezentarile invitatilor sunt urmate de o sesiune de intrebari si raspunsuri.

Octavian Pantis este autorul cartii Musai List, aparuta la editura Publica, si al audiobookurilor Practical Leadership, Time Management, Change Management si Musai List, aparute la editura Humanitas Multimedia.