​Gala HOP in Pod se apropie de final. Ultimele spectacole cu actorii premiati la Gala Tanarului Actor HOP de la Costinesti, care s-au mutat pentru o saptamana in Bucuresti (26 octombrie - 1 noiembrie) sunt programate joi si vineri, in Pod La Historia - vis-a-vis de Teatrul de Comedie - incepand cu ora 21:00. Gala HOP In Pod este o initiativa a actorului Marius Manole, care a facut parte din juriului Galei Tanarului Actor - HOP de la Costinesti, proiectul fiind sustinut de Oana Pellea, care a fost presedintele juriului, si de directorul artistic al competitiei, regizorul Radu Afrim.

Foto:
  • Click pe poza pentru galerie foto de la Gala HOP in Pod.

La inceputul Galei HOP in Pod, Marius Manole a povestit, intr-un interviu pentru Hotnews.ro, cum a luat nastere evenimentul: "Am fost surprinsi de calitatea exceptionala a tinerilor actori, care tocmai iesisera de pe bancile facultatii, ne-a impresionat foarte tare si ne-a intristat foarte tare, pentru ca acesti tineri nu au unde sa isi manifeste talentul, nu au unde sa munceasca, desi ei ar vrea, teatrele sunt blocate, sistemul este intangibil la ora actuala, asa incat ei sunt sortiti esecului. M-am gandit sa aduc si in Bucuresti acesti tineri actori de la Gala HOP, sa ii vada si bucurestenii si sa ii ajutam cumva concret sa se lanseze in meseria asta pentru ca daca pierzi startul e foarte greu sa mai revii in breasla."

Marius Manole despre Gala HOP in Pod:

Programul ultimelor doua zile la Gala HOP in Pod La Historia:

Joi, 31 octombrie

ora 21.00 - Octavian Costin, monolog surpriza

ora 21.15 - Anghel Damian - Bucati, de Lia Bugnar

ora 21.30 - Alexandra Apetrei - Doris, Fata din matase artificiala (de Irmgard Keun)

Vineri, 1 noiembrie

ora 21.00 - Aproape, de John Cariani, cu Irina Antonie, Ilona Brezoianu, Mihai Cojocaru, Octavian Costin, Madalina Craiu, Anca Markos, Alexandru Mustatea. Regia: Andreea Vulpe

ora 22.00 - Personaje celebre - Actorii isi imita idolii

Informatii suplimentare si rezervari la spectacolele Galei Hop in Pod la 0722 626 043.