Palatul Brâncovenesc de la Mogoşoaia găzduiește sâmbătă 18 mai şi duminică 19 mai, două recitaluri de excepție prilejuite de împlinirea a 50 de ani de la dispariția unuia dintre cei mai importanți compozitori ai primei jumătăți a secolului XX – Francis Poulenc.

Duo AtrisFoto: Radio Romania

De acestă dată Mogoșoaia Clasic Fest vă oferă posibilitatea de a ascuta sambata 18 mai un recital cu lucrări pentru vioară și pian, interpretate de Duo-ul Atris, alcătuit din violonista Raluca Stratulat și pianista Adriana Toacsen. A doua zi, duminica 19 mai, vor fi prezentate opusuri pentru instrumente de suflat și pian create de Francis Poulenc in interpretarea unor importanți soliști instrumentiști ai scenei românești: flautistul Ion Bogdan Ștefănescu, clarinetistul Emil Vișenescu, oboista Ana Maria Radu și pianista Verona Maier.

Ambele recitaluri vor începe la ora 17.

Pentru concertele de la Palatul Mogoşoaia, opţional se va asigura transport de la staţia de metrou Parc Bazilescu, preţul unei călătorii dus-întors fiind de 8 lei. Microbuzele spre Palatul Mogosoaia vor pleca la ora 16,15.