Spectacolul cu piesa Un tramvai numit dorinta, de Tennessee Williams va avea premiera la UNTEATRU. Iubitorii teatrului pot viziona spectacolul sâmbătă 17 și duminică 18 noiembrie, de la orele 21.00. Un spectacolul care urmăreşte, sub lupă, evoluţia celor patru personaje cu titlul unui destin comun: RATAREA.

Textul lui Williams stă la baza unei creaţii spectaculare care îşi doreşte răspândirea unei poveşti de care nu te mai poţi despărţi.

Spectacolul Un tramvai numit dorinta, a carui regie este semnata de Andrei și Andreea Grosu are in distributie urmatorii actori: Mihaela Trofimov, Nicoleta Lefter, Liviu Pintileasa, Richard Bovnoczki. Scenografia este semnata de Vladimir Turturica.

Programul spectacolelor in perioada 17 - 24 noiembrie:

Sambata 17 noiembrie, orele 21.00

PREMIERA - UN TRAMVAI NUMIT DORINTA de Tennessee Williams

cu: Mihaela Trofimov, Nicoleta Lefter, Liviu Pintileasa, Richard Bovnoczki

Scenografia: Vladimir Turturica

Regia: Andrei si Andreea Grosu

Duminica 18 noiembrie, orele 21.00

PREMIERA - UN TRAMVAI NUMIT DORINTA de Tennessee Williams

cu: Mihaela Trofimov, Nicoleta Lefter, Liviu Pintileasa, Richard Bovnoczki

Scenografia: Vladimir Turturica

Regia: Andrei si Andreea Grosu

Luni 19 noiembrie, orele 19.00

CE ZILE FRUMOASE! de Samuel Beckett

cu: Sabrina Iaşchevici, Ionuţ Vişan, Scenografie: Valentin Vârlan

Regie: Sânziana Stoican

“Ce zile frumoase!” este un eseu teatral despre trecerea timpului şi efectul pe care aceasta îl are asupra condiţiei umane. O femeie, Winnie, se scufundă încet într-o movilă de pământ sub un soare nimicitor. Alături, liber să se mişte se află Willie, soţul ei. Se aude o sonerie. Winnie se trezeşte. Începe o nouă zi. O zi ca oricare alta căreia trebuie să-i supravieţuiasă. Va reuşi?

Joi 22 noiembrie, orele 19.00

CELE 3 ROXANICI - "Cum sa facem sa n-o dam in bara cand e clar c-o s-o dam in bara"

Cu: Cristina Moldoveanu, Roxana Ivanciu, Mihaela Popa,

soundtrack: Iustin Ciuche

coregrafie: Andreea Duta

scenografie: Cristina Milea

text si regie: Theo Herghelegiu

CELE TREI ROXĂNICI spune povestea a trei singurătăţi ajunse într-un moment crucial. Este un spectacol despre cruzime şi poezie; despre sublim şi abject, aşa cum ne lovim de ele la tot pasul, fie ca hotărâm să le dăm atenţie, sau nu. Fie că decidem să schimbăm ceva, sau nu. Un spectacol despre frică, vinovăţie, asumare şi, mai ales, despre ALEGERI – despre opţiunile pe care le facem în viaţă, începand cu derizorii şi banale alegeri cotidiene şi sfârşind cu acele demersuri de selecţie care implică palierul moral, social, cultural ş.a.m.d. al fiecăruia dintre noi.

Spectacolele se joacă în cadrul programului "Un teatru pentru o lume" - proiect finanţat de AFCN.