Premiera mondiala a piesei de teatru Colibri (The Hummingbirds) scrisa de Garret Jon Groenveld si pusa in scena de Florin Piersic Jr va avea loc in prezenta autorului, sambata, 17 noiembrie 2012, la ora 22.00, la Godot Cafe-Teatru (Str. Blanari, nr. 14, Bucuresti) informeaza producatorul Doctor’s Studio.

Colibri, regia Florin Piersic JrFoto: Doctor's Studio

Personajele sunt UNU in interpretarea lui Laurentiu Banescu si DOI interpretat de Daniel Popa. Coregrafia spectacolului este semnata de Silvia Calin, scenografia apartine Summer Wood, regia Florin Piersic Jr.

„Am fost la Green Hours si am vazut un spectacol-lectura cu Daniel Popa si Laurentiu Banescu. Dupa aceea, lucrurile s-au miscat rapid. Ei mi-au propus sa regizez, iar eu m-am prins ca asta e piesa pe care o asteptam de multa vreme. Peste vreo doua saptamani mi-am dat seama ca Daniel si Laur sunt actorii pe care ii asteptam de multa vreme.” spune Florin Piersic Jr.

Cu piesa Colibri, dramaturgul american Garret Jon Groenveld a castigat The Internationalists 2012 Global Playwriting Contest. In competitie s-au aflat 165 de texte din 26 de tari.

Colibri reprezinta prima productie Doctor's Studio.