Anca Poterasu Gallery participă în perioada 22-25 noiembrie 2012, la târgul de artă Contemporary Istanbul, cu lucrările artiștilor: Zoltan Bela, Teodor Graur, Gheorghe Rasovszky, Irina Botea, Nicu Ilfoveanu, informeaza comunicatul remis Hotnews.ro.

Contemporary Istanbul este cel mai mare târg de artă din Turcia și se află la cea de-a 7 a ediție în acest an. Participând peste 100 de galerii din întreaga lume, târgul va oferi o gamă vastă de artă turcească și internațională de la picturi, scluptură, lucrări video și instalații, până la ediții limitate de lucrări prezentate de galerii de artă locale și internaționale.

Galeria Anca Poteraşu este un spaţiu dedicat artei recente şi contemporane ce se concentrează pe susţinerea şi promovarea iniţiativelor artistice şi a proiectelor curatoriale româneşti.

Începând în 2009 proiectul spațiului alternativ Little Yellow Studio cu scopul de a da o notă personală expozițiilor de grup și tematice, a performance-urilor și a dialogurilor interactive, Anca Poterașu a marcat, în mai 2011, momentul de trecere de la o formulă alternativă, la una oficială, de la un proiect de studio, la unul de galerie.

În prezent, Galeria Anca Poterașu are în portofoliu 11 artiști și își propune să fie activă pe scena internațională pentru a crește vizibilitatea și accesibilitatea artei contemporane românești pe piețele de artă internaționale, dar și pentru a încuraja cooperarea culturală și dialogul intercultural.