Un manuscris de demult cuprinde secretul vieţii noastre. Trăieşte clipa pentru a-ţi păstra sufletul viu! Manuscrisul găsit la Accra ne invită să medităm la cât de important este să-ţi trăieşti prezentul şi la principiile şi valorile umane. Fără ele, nimeni nu poate merge mai departe. Însemnate pe un papirus, ascunse într-o peşteră din deşertul egiptean, spusele înţeleptului grec ajung astfel până la noi. Manuscrisul gasit la Accra, cel mai nou volum semnat Paulo Coelho, aparut in traducere la editura Humanitas Fiction, va fi lansat marţi, 13 noiembrie, ora 19.00 la Librăria Humanitas de la Cişmigiu (Bld. Regina Elisabeta nr.38).

Paulo Coelho: Manuscrisul gasit la AccraFoto: Humanitas

La evenimentul de lansare sunt invitati sa vorbeasca Micaela Ghitescu, Simona Kessler, Grigore Cartianu si Denisa Comanescu.

La întrebările despre dragoste, pierdere, înfrângere, singurătate, teamă, loialitate, sex, viitor, calea de urmat, manuscrisul dă răspunsuri la fel de adevărate şi după o mie de ani.

„Manuscrisul găsit la Accra nu este o carte care să se citească pe nerăsuflate. Paginile trebuie parcurse pe îndelete, iar cartea – păstrată mereu aproape, căci îi va dezvălui de fiecare dată celui ce o deschide un nou înţeles." - scrie Época.